Novinky

-- C H A T --

18.01.2010 New Interview and Competition, Demo announced!

Po vyše mesiaci od vyjdenia hry (kvôli nedostatku času) konečne vývojári poskytli interview.
Firma Akella oznámila novú súťaž a demo Disciples3.

 

D3 Interview s D. Demjakovskim

Za hlavný dôvod slabej AI a balansu vidia v nedostatku financií a času. Autori sa všetkým ospravedlňujú a sľubujú, že sa budú snažiť spraviť maximum, aby bola táto situácia opravená čo najskôr.

(Pozn. sm.art: Jeden z vývojárov, ktorí robili v .dat na hre od samého začiatku na fóre Absolute Games prezradil, ako to tam fungovalo:
Vývoj Disciples 3 začal v máji 2005. Projekt zrejme zlyhal na absencii managementu vo firme, prvé 2 roky tvorili firmu v podstate len niekoľkí umelci, ktorí len robili návrhy/textúry/animácie a neustále ich prerábali. Jeden krát tam bol Richard Therien (hlavný designér D1 a D2) a párkrát človek z Akelly. Až po 2 rokoch vzali prvého game designéra a motion capturing hrali sami vývojári. Anri nakreslil len pár návrhov, väčšinou len schvaľoval návrhy ostatných!)

Za najväčší úspech vo svojej hre vidia implementáciu nových herných mechanizmov (skilly, pohyb po arénach atď.), za neúspech absenciu plavieb po vode.

Šéfdizajnér .dat potvrdil 1. datadisk s nemŕtvymi a 2. datadisk s trpaslíkmi. V najbližšej dobe vývojári plánujú opraviť kopec chýb, vytvoriť single player mapy s editorom, potom duel režim a plnohodnotný multiplayer. Neskôr sa v hre objavia možno aj ďalšie rasy – buď Greenskins alebo Orcs, ale to závisí od toho, ako sa bude vyvíjať projekt a ako prijmú datadisky fanúškovia.

V blízkej dobe sa objavia aj arty z pripravovaného datadisku a aktualizácia webstránky. Hráči môžu zasielať svoje želania, čo by chceli vidieť na serveri. Okrem toho sa budú môcť zapojiť do testovania pripravovaného multiplayer servera.

Zdroj: disciples3.ru/forum, preklad z ruštiny: sm.art

 

Akella Annoucements

  • firma Akella dnes vyhlásila pre fanúškov Disciples ďalšiu súťaž o hodnotné ceny: vymysieť nového hrdinu, vrátane popisu, charakteristík a nakresliť aspoň jednu skicu.
  • zároveň bol oznámený termín vyjdenia dema na: 31.01.2010!

zdroj: akella.ru, preklad z ruštiny: sm.art

The poll :


Main Sources:
official site.d3 fórumdat-media homepagedat-media forumAkella homepage

Release Date
Disciples III:
11.12.2009

1. Expansion:
03.12.2010

System Requirements:
P4 2 GHZ, 512 MB,
GF 6800GT 128 MB

Copyright: 2006-2010 GoF. Design: sm.art
Last update: 12.12.2010




Použité materiály sú prevzaté od spoločností:
.dat, Akella a ďaľších. Všetky práva vyhradené.

Used materials were taken from these companies:
.dat, Akella and others. All Rights Reserved.


Very thanks to
admin of czech
heroes-centrum for
free hosting

najväčšia stránka o sérii Heroes of Might and Magic!